Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2009. március 20., péntek

Rólam szól...




Sokat mond nekem ez az ige. Most úgy érzem, hogy ezt kell tennem: várnom, hogy mi lesz az Úr következő lépése az életemben. Látom már, ahogy bontakozik ki az életem pici mozaikkockáiból valami sokkal nagyobb kép. Nem látom még az egészet, de érzem, hogy nagyobb lesz, mint én. És ehhez kell most a csend, az Úrra figyelés. Tudom, sok fog azon múlni, hogy tudok-e elmerülni az Úrban, és pontosan azokat a lépéseket lépni, amiket Ő szeretne. Ez még a jövő, ami hatalmasan formálódik a szemeim előtt...

Elkészült egy újabb mese elemzése. A Mesék nagyító alatt kategóriára kattintva találod, oldalt. Ha van kedved, írd meg róla a véleményedet. :)

Addig is, amíg ezt megteszed, találtam valami inspirálót. A felvétel nem tökéletes, nem is értek mindennel egyet, de a mondandóra érdemes odafigyelni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szívesen olvastátok