Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2009. március 27., péntek

Láttál már ilyet??



A napokban akadtam egy figyelemreméltó kirakós játékra. A neve HexaPuzzle. A hexa megjelölés arra utal, hogy nem a szokványos négyzet alapú kirakóról van szó, hanem ez egy hatszögletű(!) példány. Nagyon érdekes. És ami még vonzóbbá teszi, az az, hogy magyar termékről van szó: egy Creatív Games Kft. nevű cég forgalmazza már megközelítőleg 5 éve. Hogyhogy nem hallottunk még róla? Valószínűleg ez a kisebb magyar vállalkozásokra jellemző mindenféle marketingtevékenységgel kapcsolatos idegenkedésnek tudható be. (És mivel alig-alig reklámoz, majdhogynem lehetetlen megtalálni...)


Az ár egyébként olyan alacsony, hogy az ember már-már gyanakodni kezd a minőséggel kapcsolatban (mert régen azt sulykolták a fejünkbe, hogy ami olcsó, az biztos gyenge minőségű is). Minőségét, megjelenését és a tartósságát eleddig nem teszteltük családilag- MÉG! De ami késik, nem múlik, mert nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Remélem él még a rendelési lehetőség, és nem egy magára hagyott oldalra irányítom a figyelmet... :)

2 megjegyzés:

Szívesen olvastátok