Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2013. április 8., hétfő

ISMÉT LESZ EGY KONFI!



Nagy örömmel tudatom, hogy otthonoktató konferenciát szervezünk, néhány évnyi szünet után újból - vagyis 'Istennel otthon' Konferencia 2013-ban is!

 Azt hiszem, többen nagyon vártátok már ezeket a híreket, mi pedig nagyon készülünk az alkalomra. A szervezési munkálatokban jócskán benne vagyunk: izgalmas ez az időszak, főként mert a nagy esemény egyre jobban közeleg.

Bár nem így terveztük, de megint jóval kevesebb idő maradt a jelentkezésre, mint szerettük volna. Ennek mindenféle okai voltak, ami most nem annyira lényeges. Azért így is maradt annyi idő, amennyi szükséges: a meghívókat nemrég kiküldtük és most izgatottan várjuk a visszajelzéseket. Itt a blogon is hirdetem, mert lehet, hogy olvassák olyanok is, akik érintve vannak, de nem kaptak meghívót: ha már otthontanítod a gyermekeidet, vagy ilyesmit tervezel, akkor szeretettel hívlak erre az alkalomra.

A részleteket alább olvashatod.


Milyen alkalom lesz ez?

Egynapos, keresztény, otthonoktató konferencia.


Mikor? Hol? Mennyiért?

Május közepén. Fejér megyében. További részletekről e-mailben kapsz tájékoztatást.


Kiket érint?

... Téged, ha van legalább egy iskolás korú gyermeked és már otthontanítod őt.
... Téged, ha a gyermeked iskolába jár, de hamarosan szeretnéd kivenni és otthontanítani őt.
... Téged, ha még nem iskolás a gyermeked, de azt tervezed, hogy majd otthon fogod őt tanítani, amikor iskolás korú lesz.
... Téged, ha szereted az Urat és érdekel a családdal kapcsolatos jó terve.


Kiket NEM érint?

... Téged, ha egyelőre csupán elméleti szinten, kíváncsiságból érdekel az otthonoktatás.
Ez nem egy tájékoztató alkalom lesz, ahol többet tudhatsz meg arról, hogyan is működik az otthontanítás, hanem egy otthonoktatókat összehozó közösen épülős, tanulós nap.

... Téged, ha csak azért jönnél el, hogy megnézd, kik azok a fura figurák, akik nem járatják suliba a gyerekeiket.
Szívesen találkozunk veled személyesen, de tény, hogy veled találkozunk gyakrabban, egymással viszont annál ritkábban. Épp emiatt terveztük úgy ezt az alkalmat, hogy zárt és védett fórum lehessen az otthontanítóknak és az azt tervezőknek, hogy legyen terünk egymással megismerkedni.

... Téged, ha számodra Isten szava, a Biblia kijelentése és a keresztény értékrend nem mérvadó.
Létezik nem keresztényeknek szóló otthonoktató konferencia a számodra, ahol Isten Igéjétől függetlenül informálódhatsz és barátkozhatsz. Ezen a napon nagy hangsúlyt kap az Úrnak a családokkal kapcsolatos jó terve és a lelki közösség.


Meddig és hogyan lehet jelentkezni?

E-mailben. Az eredeti határidő május 5-e, vasárnap volt. De ezt most megosszabbítottuk, így az új határidő május 12-e, vasárnap. A dolog meghívásos alapon működik, de ha te érintett vagy, mégsem kaptál meghívót, akkor sürgősen keress meg az alábbi e-mailcímen. Az idő gyorsan el fog menni, ezért ne mérlegeljetek túl sokáig.


Egy kis kedvcsináló (a korábbi konferencia montázsvideója)



Ha ismersz olyanokat, akik érintettek,
kérlek, továbbítsd nekik is a hírt:
oo konferencia lesz májusban!


Ide írj e-mailt: otthonoktato.konfi (kukac) gmail (pont) com





1 megjegyzés:

Szívesen olvastátok