Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hat gyerekkel, meg egy kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2015. augusztus 10., hétfő

MegszületettKét és fél héttel ezelőtt egy pénteki reggelen megérkezett várva-várt babócánk: Lados Seli (a nevét pont úgy kell ejteni, ahogyan le van írva). Születéskori paraméterei: 4230g és 56cm. Neve héber eredetű, jelentése: 'kicsoda olyan, mint Isten?'.

Seli baba születéséről később talán írok majd egy bővebb posztot, most csak annyit rólunk, hogy jól vagyunk, éljük a napjainkat és gyönyörködünk a picurunkban. Lehet, hogy még az ilyenkor jellemző hormon-túlpörgés okozza nálam, de a nap egy-egy percében mélyen meg tud hatni, amikor szabályosan rám terhelődik az érzés, hogy mennyire hihetetlen nagy áldásban is élünk, ami maga a családunk - apaanya hat gyermekkel, növekedéssel, életzajlással. Magával a puszta létezésünkkel, mint áldással.

AZ ÉLET MÚLANDÓ, DE JÓ AZ ÚR...
és mi Neki vagyunk hálásak mindenért!


   

8 megjegyzés:

 1. Szívből gratulálok!! És örülök, hogy jól vagytok! Jó egészséget, sok örömet kívánok Nektek!

  VálaszTörlés
 2. Ó végre hallani rólatok! Dejó, örülök! Nagyon különös neve van! Hát akkor tényleg később jött, ugye? Sok erőt neked és sok örömöt a legkisebbel (is)! Gondolunk rátok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen, Git! Jól esnek a kedves szavak. Igen, Seli is később jött, majdnem egy héttel (végül is hat nappal). Mi is gondolunk rátok, jó volt összefutni. Remélem folytatás hamarosan következik.:)

   Törlés
 3. Gyönyörű baba, szívből gratulálok! Sok-sok áldást az egész családnak! :-)

  VálaszTörlés
 4. Csak most vettem észre ezt a bejegyzést a picur babával. Örülök nektek. Megerősödést neked és sok örömöt, Isten áldását kívánom!

  VálaszTörlés

Szívesen olvastátok