Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2012. március 12., hétfő

Megjöttünk...



Na jó, el se mentem, de itt a blogon nem voltam túl aktív mostanság, az írásban meg jó ideje már egyáltalán nem. De most újra vagyok... illetve vagyunk. A királyi többes a legkisebb családtagunknak szól. Róla valószínűleg még nem hallottatok: én egyelőre csak Bó-nak hívom, mivel ő pocakban lévő baBó. Ő az ötödik nagyon szeretett, nagyon várt gyermekünk: az ötödik áldás, akit Istentől sáfárságra kaptunk és akinek családilag is örülünk. Jó az Úr!

Nagyon rosszul voltam vele az elmúlt hetekben (a tesói a pocakságuk idején ugyanilyen szétesést okoztak nálam): rókák, éhség, rókák, rókák, éhség... aki átélte a pocakoslétnek ezeket a mélységeit, az úgyis pontosan tudja, a többiek meg örüljenek, hogy nem tudják, miről beszélek. Most jobban vagyok. Már hetek óta várom az alkalmat, hogy bejelentkezhessek és elújságolhassam nektek is a hírt, de ezidáig nem volt erőm ezt megtenni. Hát, most már tudjátok és bízom benne hogy velünk örültök ti is.

Bó örömhírén kívül is sok dolog történt velünk azóta, hogy nem írtam: voltak vizsgáink, meg hangyáink, meg mindenféle más. Bizonyos gondolatokra eljutottam az otthonoktatással és más dolgokkal kapcsolatban is. Az előbbi témákról a posztok egy része készen, a többi folyamatban van. Hamarosan jövök!:)




 

13 megjegyzés:

  1. Isten áldja kicsi Bót és téged is! Örülök, hogy itt vagytok!

    VálaszTörlés
  2. Örülök nektek! Isten adjon enktek erőt és egészséget.
    Várom, hogy írj!

    VálaszTörlés
  3. Hát újra itt! Garatulálok Eszter, Ötöske Kicsi Bóhoz!
    Én is rókás voltam. Tudom min mentél át. A lényeg, hogy túl vagy rajta! :)

    VálaszTörlés
  4. Kilike, Betti, jehudit, HajniM köszönjük szépen! Igazán jól esik a régi-új fogadtatás.

    A rókaság reggelente van még, de nem minden nap és így már nem is olyan szörnyű, mint amikor naponta többször kellett wc fölé hajolgatni...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök nektek!
    Zsolt 127,3

    pepita

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, pepita! Az igét is!:)

    VálaszTörlés
  7. gratulálok Bó-hoz! Sok erőt és sok-sok boldogságot Neked a következő hónapokhoz!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen, Eszter. Neked is minden jót a három gyerkőchöz!:)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy jobban vagytok :)

    Nem felejtettem ám el amit ígértem, sőt más matekszakosokkal is tárgyaltam róla és nem jutottunk még sokkal többre, mint amit vizsgán beszéltünk.

    VálaszTörlés
  10. Köszi, hogy dolgozol a témán. Idővel lehet, hogy meglesz a válasz. Ötleteltél már erről Zs.-vel is? Lehet, hogy ő erre is tud valami okosat.:)

    VálaszTörlés
  11. Megpróbáltam, de csak szemrehányóan annyit mondott, hogy "Anya, azt akarod, hogy megutáljam a szorzást-osztást?" :)

    VálaszTörlés
  12. Pedig anya, azt nem akarhatod!:) Szóval marad akkor a felnőttek agyalása... Jól van, a válasz nem sürgős. Egyszer majdcsak meglesz.:)

    VálaszTörlés

Szívesen olvastátok