Szia, kíváncsi Olvasó!

Ez itt a Matrózblog:
random gondolatok életről, hitről, tanulásról, meg minden másról. Hét gyerkőccel meg két kutyával. Otthon élve, otthontanulva.

"Amíg kicsi vagy, ösztönösen csábít az ismeretlen TUDÁS nyílt vize. Otthon nincs iskola, csak te és a nyílt víz ... Minden a TIÉD lehet, amit befogadsz belőle!"


Üdv itt:

Eszti
_____________________________________________________


2009. augusztus 17., hétfő

Változások



Bizonyára észrevetted, hogy kicsit csinosítottam a blogon. Néha ennek is eljön az ideje... Remélem tetszenek a változások- ha igen, írd meg. A közeljövőben lesz még egy-két dolog, amit átalakítok, ahogy azt időm engedi. A blogon a külcsín után a belbecs átalakítására is hamarosan szeretnék sort keríteni. Ez nem áll másból, mint az itt található linkek egy részének eltávolításából. Most légyszi ne kezdjetek őrült linkmentegetésbe: amint kitaláltam, hogy melyek azok, amik fölöslegesek és csak a helyet foglalják (ha találok ilyet), akkor MIELŐTT 'letarolnám' a blogot, írok egy posztot az összes letörlésre ítélt linket belinkelve (linket belinkelve?!). Így aki fontosnak talált valamit, amit én annyira nem, az később bármikor utánanézhet- csak nem a főoldalon, hanem egy posztban. Az oldalsó sávban kiteszem ezt a posztot jól láthatóan.

Néhányótoknak ígértem már, hogy az előző posztban írt könyvmolykodásom konkrét eredményeit, vagyis a listát közzéteszem. Erre még várni kell néhány napot, kérlek, legyetek türelemmel.

Egy intés a nyárban, emberi kapcsolatainkra vonatkozólag:

Ne légy bizonyság ok nélkül
a te felebarátod ellen,
avagy ámítanál-e valakit a te ajkaiddal?
(Példabeszédek 24:28
)

További kellemes nyarat mindenkinek, áldjon meg Titeket az Úr. Nemsokára jelentkezem (nem nyaralunk, csak sürgők-forgok).




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szívesen olvastátok